Stem via Rabobank ClubSupport en steun de projecten van het bevrijding en herdenkingsmonument in Mierlo-Hout

Onze #Vrijheid is nu belangrijker dan ooit. Onze stichting kan, ondanks het in acht nemen van de evenementenregels, terugkijken op een mooie bevrijding- en herdenkingsdag.
Op 22 september vierden we samen met de inwoners van Mierlo-Hout de 76e bevrijdingsdag. Dit jaar was er vooral weer veel jeugdige belangstelling. Onze doelstelling: “Vrijheid geef je door, wij hebben het monument slechts in bruikleen van onze kinderen”.

Doe mee! Met uw stemmen steunt u de projecten van stichting HMMH. Stemmen kan van 5 t/m 25 oktober. .
Log in bij de Rabobank via de app of op de website en via: ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Alvast bedankt voor uw stem!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print

Bekijk meer...

Aftermovie van de Ceremonie op 22 september 2020: 76 jaar bevrijd

Op dinsdagavond 22 september 2020 kon men via Railcam.nl (YouTube) wereldwijd de Livestream volgen van de 76e bevrijding- en herdenkingsbijeenkomst in Mierlo-Hout. De beelden van deze uitzending zijn na afloop opnieuw gemonteerd en voorzien van optimale geluiden.  In de onderstaande

NL Doet 2020: een beetje laat, maar toch volbracht

De uitgestelde NLdoet klusjes van maart, bij het Monument Mierlo-Hout zijn op 15 mei alsnog uitgevoerd. Door de omstandigheden, dit jaar helaas zonder de hulp en het bijzijn van de schooljeugd van de adoptieschool OBS ‘t Hout. Traditioneel organiseert het