Alle informatie over de 75-jarige bevrijdingsfestiviteiten op de jaarmarkt en braderie in Mierlo-Hout

Komende zondag 25 augustus is stichting HMMH (Bevrijding- en herdenkingsmonument Mierlo-Hout) ook te vinden op de braderie en jaarmarkt in Mierlo-Hout.
Op de Hoofdstraat heeft de stichting een informatiestand ingericht, waar bestuursleden graag vertellen over het indrukwekkende programma rondom de 75e bevrijdingsfestiviteiten en verder al uw vragen beantwoorden.
Het bevrijdingsfeest gaat begin september in Mierlo-Hout van start en vanaf 25 september wordt dit voortgezet in Helmond en daarna ook in de diverse Peelgemeenten.
hmmh_sticker_75_jaar_bevrijdIn de stand op de braderie wordt ook het nieuwe gratis programmaboekje van het Herdenkingsmonument uitgedeeld en is er een mogelijkheid om u aan te melden als “Vriend van het Monument. Tevens wordt voor slechts 1 euro per stuk de speciale bevrijdingssticker aangeboden.

“Alle donaties zijn welkom en komen geheel ten goede voor het behoud van het monument, want ook in de toekomst blijven we herdenken en beseffen we, dat vrijheid niet vanzelfsprekend is!”

Kom zondag met al je familie en vrienden naar de gezelligste braderie en jaarmarkt van het zuiden en breng ons een bezoek!
Like ons op Facebook: Monument Mierlo-Hout en Kijk voor meer informatie op www.monumentmierlohout.nl of www.helmondvrij.nl


 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print

Bekijk meer...

NL Doet 2020: een beetje laat, maar toch volbracht

De uitgestelde NLdoet klusjes van maart, bij het Monument Mierlo-Hout zijn op 15 mei alsnog uitgevoerd. Door de omstandigheden, dit jaar helaas zonder de hulp en het bijzijn van de schooljeugd van de adoptieschool OBS ‘t Hout. Traditioneel organiseert het

Officiële opening festiviteiten 75 jaar vrijheid in Mierlo-Hout

Ook Helmond en De Peel vieren dit jaar op grote schaal 75 jaar vrijheid. De aftrap van alle regionale festiviteiten vindt plaats op vrijdagmiddag 6 september in Mierlo-Hout. In Woonzorgcentrum Alphonsus opent Pastoor Norbert Swagemakers de middag waarna een samenzijn