Handen uit de mouwen met NL Doet

Het bestuur heeft samen met leerlingen van BS ‘t Baken groep 8, weer de handen uit de mouwen gestoken tijdens het jaarlijkse evenement NL Doet.
Op 15 maart werden verschillende klusjes op en rond het herdenkingsmonument en het monumentje in de Slegersstraat verricht.
Helaas werkte het weer in de voorbereiding van deze klus niet direct mee. Tevens was er die dag een landelijke staking afgekondigd in het onderwijs.
Toch waren er die dag nog 4 leerlingen op hun ´vrije dag´die bereid waren om mee te komen helpen.
Na afloop kwam de LEV-groep nog met ’n stuk cake brengen en zo werd NL Doet ook dit jaar weer feestelijk afgesloten.
Binnenkort gaat het bestuur alsnog ’n keer naar ’t Baken om een fotoboek en certificaat aan te bieden i.v.m. het adoptiejaar 2018 – 2019.


 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print

Bekijk meer...

Monument het best bereikbaar via Houtse Parallelweg

Actuele situatie in de omgeving van de spoorwegkruising. M.b.t. tot het programma van de bevrijdingsherdenking van zondag 22 september bij het  herdenkingsmonument in Mierlo-Hout. Rondom de spoorwegovergang zitten we nog even midden in  de herinrichting. De weg is opengebroken en

Officiële opening festiviteiten 75 jaar vrijheid in Mierlo-Hout

Ook Helmond en De Peel vieren dit jaar op grote schaal 75 jaar vrijheid. De aftrap van alle regionale festiviteiten vindt plaats op vrijdagmiddag 6 september in Mierlo-Hout. In Woonzorgcentrum Alphonsus opent Pastoor Norbert Swagemakers de middag waarna een samenzijn