NL Doet 2020: een beetje laat, maar toch volbracht

De uitgestelde NLdoet klusjes van maart, bij het Monument Mierlo-Hout zijn op 15 mei alsnog uitgevoerd. Door de omstandigheden, dit jaar helaas zonder de hulp en het bijzijn van de schooljeugd van de adoptieschool OBS ‘t Hout. Traditioneel organiseert het bestuur van HMMH op de vrijdagochtend tijdens de landelijke NL doet een klein afscheidsfeestje met de schooljeugd. Deze ochtend is tevens een dankwoord richting de adoptieschool. In 2019, tijdens ‘Beleef 75 jaar Vrijheid’  bestonden de adoptanten uit de leerlingen van groep 7 en 8 van de OBS in Mierlo-Hout. De uitreiking van het certificaat en het maken van een groepsfoto met de kinderen zal alsnog een keer plaatsvinden wanneer de omstandigheden het toelaten.
Wel kreeg het bestuur op 15 mei de gulle medewerking van enkele leden van CDA Helmond.
Het ‘zware werk’ zoals het leggen van een tuinpad werd verricht door de sterke arm van de mannen en dame in het lichtgroen. Dankzij alle hulp en de bijdragen van het Oranjefonds, ziet het Memorial Park op de hoek Hoofdstraat-Houtse Parallelweg er weer extra eervol uit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print

Bekijk meer...

Officiële opening festiviteiten 75 jaar vrijheid in Mierlo-Hout

Ook Helmond en De Peel vieren dit jaar op grote schaal 75 jaar vrijheid. De aftrap van alle regionale festiviteiten vindt plaats op vrijdagmiddag 6 september in Mierlo-Hout. In Woonzorgcentrum Alphonsus opent Pastoor Norbert Swagemakers de middag waarna een samenzijn